Ovale eettafel

Geplaatst op 02-12-2021

Categorie: Huis, tuin en wonen

Ovale eettafel kopen? Een prachtige vorm om samen aan te dineren of om een groep vrienden uit te nodigen. De vorm is warm en knus, terwijl je dankzij de ovale vorm toch uitstekend langere lengtes kunt plaatsen in een kleinere kamer. Plaats de stoelen langs de twee lange zijdes of zet er ook een paar aan de koppen van de tafel, zodat jullie allemaal voldoende plek hebben om samen te eten.

Van een heel kleine eettafel tot de grote ovale modellen, wij zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat je een mooi nieuw model kunt uitzoeken. En wil je de ovale eettafel uitschuifbaar bestellen? Het is de beste manier om die te verlengen als dat nodig is. Je hebt altijd voldoende plek aan tafel, terwijl het de rest van het jaar niet nodig is om een groot model bij jou in de kamer te hebben staan. 

Ovale houten eettafel

Bestel je de ovale eettafel in hout? Het is een mooie warme en knusse keuze, die je bovendien heel industrieel en stoer kunt laten ogen. Vooral de combinatie met een stalen poot in zwart of in grijs past goed bij een industrieel of juist een meer modern interieur. Op die manier is de tafel met de ovale vorm een echte eye-catcher, die veel mensen prachtig vinden om te zien.

De tafel is goed geschikt om allemaal aan plaats te nemen, bijvoorbeeld als jullie samen gaan eten of als er iets te vieren valt. En zet je er een paar grote luxe stoelen omheen? Dan is het ook de beste plaats in huis om met vrienden een drankje te doen en te genieten van een heerlijke borrel. Je kunt meerdere kanten op met een ovale eettafel design, terwijl je daar bij ons niet in één keer een groot bedrag voor hoeft te betalen. 

Ovale eiken eettafel

Een ovale eiken eettafel kopen of op zoek naar de modellen in ander hout en andere materialen? We zijn jouw specialist op het gebied van hout en ovale eettafels, waardoor die beide eigenschappen bij ons uitstekend samengaan.

Let op: er zit een verschil tussen een ovale vorm en een elips. De tafels zijn in de beide gevallen langgerekt en mooi afgerond, maar de vorm ziet er toch net iets anders uit. Vergelijk de beiden met elkaar, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. 

Ovale eettafel wit

Zoek je naar een ovale eettafel in wit of juist in de mooie warme kleuren van het hout? Welk model je ook zoekt, wij zorgen ervoor dat je de eettafel kunt kopen voor een vast laag bedrag per maand. Je hoeft daar niet eerst lange tijd voor te sparen, terwijl je er wel meteen gebruik van kunt maken. De beste manier om een ovale eettafel te kopen, waarmee je er in jouw interieur voor zorgt dat je een prachtig nieuw exemplaar neer kunt zetten.